ΗΛΙΑΚΗ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ο ήλιος μας προσφέρει θερμότητα κάθε μέρα του χρόνου. Εκμεταλλευτείτε την ηλιοθερμία τώρα! Ελάτε να διαλέξουμε το σύστημα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες ώστε να εκμεταλλευτείτε την μέγιστη ποσότητα ενέργειας και να έχετε την καλύτερη σχέση απόδοσης-κόστους. Η ηλιοθερμία μπορεί να καλύψει τώρα έως και 100% του ζεστού νερού και ένα μεγάλο μέρος της θέρμανσης τις κατοικίας σας με την ενέργεια του ήλιου.

0

ΑΕΡΟΘΕΡΜΙΑ

Oι αντλίες θερμότητας αέρος νερού αποτελούν το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά σύστημα θέρμανσης.

Χρησιμοποιούν την θερμότητα του εξωτερικού αέρα για να θερμάνουν τα καλοριφέρ ή την ενδοδαπέδια θέρμανση. Λαμβάνουν έως το 80% της ενέργειας που χρειάζονται απευθείας από το περιβάλλον, καταναλώνοντας ηλεκτρικό ρεύμα για το υπόλοιπο 20% της ενέργειας.

0

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Η συγκρότηση ενός δικτύου αποχέτευσης είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι στην ανέγερση ενός κτιρίου.

Η Σ.Καραγιάννης με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία, σας εγγυάται ένα άρτια κατασκευασμένο δίκτυο αποχέτευσης χωρίς προβλήματα.

0

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Η Τοποθέτηση των ειδών υγιεινής είναι η τελευταία πινελιά σε μια υδραυλική εγκατάσταση μπάνιου.

Ο σωστός σχεδιασμός και η προσεγμένη εγκατάσταση με σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά, δίνουν ένα άψογο αποτέλεσμα.

0

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις ενός σπιτιού είναι ίσως το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας.

Από μία καλή εγκατάσταση προκύπτει ένα σπίτι χωρίς υγρασίες, προβλήματα όπως πτώση πίεσης και απρόβλεπτες ζημιές.

0

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΩΝ

Η Τοποθέτηση των σωμάτων καλοριφέρ είναι η τελευταία πινελιά σε ένα σύστημα θέρμανσης με σώματα.

Η πολυετής εμπειρία μας και τα σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εγγύηση για ένα άψογο αποτέλεσμα.

0

ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Τι είναι Υβριδικά Συστήματα;

Με τον όρο υβριδικά ηλιακά συστήματα ορίζονται τα συστήματα που συνδυάζουν την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας σε συνδυασμό με κάποια άλλη μορφή ενέργειας, όπως για παράδειγμα βιομάζα (λέβητα ξύλου τζάκι), γεωθερμία ή ακόμα και συμβατικές μορφές ενέργειας όπως παραγωγή ενέργειας από λέβητα πετρελαίου. Στον όρο υβριδικά ηλιακά συστήματα περιλαμβάνεται επίσης ο συνδυασμός δύο διαφορετικών τεχνικών αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας, όπως για παράδειγμα παθητικά και ενεργητικά ηλιακά συστήματα στην βιοκλιματική αρχιτεκτονική ή ακόμα και τον συνδυασμό Φωτοβολταϊκών πλαισίων με θερμικά συστήματα.

0

ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΑ

Έχετε παλιά εγκατάσταση θέρμανσης πετρελαίου;
Η Σ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ σας προσφέρει μια σίγουρη λύση για το μέλλον.
Έχετε θέρμανση με πετρέλαιο;
Τότε πιθανόν το σύστημά σας, όπως πολλά άλλα συστήματα θέρμανσης πετρελαίου στην Ελλάδα, δεν ανταποκρίνεται πλέον στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Σε αυτή την περίπτωση το παλιό σύστημα θέρμανσης επιβαρύνει χωρίς λόγο τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού σας, καθώς και το περιβάλλον.
Ώρα για ανακαίνιση!

0

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ

Γιατί να προτιμήσω ένα Ενδοδαπέδιο Σύστημα Θέρμανσης;
Επειδή διαθέτει καλύτερη θερμοκρασιακή διαστρωμάτωση αέρα από οποιοδήποτε άλλο σύστημα, άρα και θερμική άνεση χώρου, οικονομία χώρου λόγω μη ύπαρξης θερμαντικών σωμάτων, υγιεινότερη θέρμανση, είναι ιδανική για χώρους με μεγάλο ύψος, παρέχει μεγάλη οικονομία καυσίμου και ενέργειας, παρέχει δυνατότητα για σύνδεση με ηλιακά συστήματα ή αντλία θερμότητας, με παροχή ψυχρού νερού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δροσισμό χώρων κατά τους θερινούς
μήνες.

0