Σχετικά με την εταιρία μας

Η επιχείρηση μας, είναι κοντά σας για να σας προσφέρει υψηλότατης ποιότητας υπηρεσίες ευρείας γκάμας με τα καλύτερα υλικά! Η πιστότητα και η ποιότητα μας είναι αποτέλεσμα της σκληρής μας δουλειάς και της 35ετής εμπειρίας μας που δεν αφήνει κανένα περιθώριο μέτριου σχεδιασμού και υλοποίησης. Ανακαλύψτε σήμερα, μέσα απο τις κατηγορίες που σας προσφέρουμε, τις καλύτερες λύσεις για την ύδρευση και τη θέρμανση του σπιτιού σας! Ο Σταμάτης Καραγιάννης ξεκίνησε την δραστηριότητα του στο χώρο των υδραυλικών το 1990. Η μεγάλη εμπειρία και η γνώση του κλάδου, μας έχουν οδηγήσει στη δημιουργία μιας μεγάλης και πλήρους συλλογής προϊόντων όπου καλύπτουν και τις πλέον εξειδικευμένες καταναλωτικές ανάγκες και διατίθενται σε ελκυστικές τιμές.

Το κάθε έργο είτε είναι μια υδραυλική εγκατάσταση είτε οποιοδήποτε άλλο θερμουδραυλικό έργο είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και θέλουμε να είναι σημείο αναφοράς για τον ιδιοκτήτη, τον επαγγελματία συνεργάτη μας, και εμάς.
Πολλές φορές δίνεται μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των υλικών και την «μάρκα» αλλά μικρή έμφαση στον μηχανικό και τον τεχνίτη. Αυτό οδηγεί σε εγκαταστάσεις με μεγάλο κόστος αλλά προβληματική απόδοση και αξιοπιστία. Εμείς και οι συνεργάτες μας πιστεύουμε ότι οι επιτυχημένες εφαρμογές είναι αποτέλεσμα μίγματος 5 συστατικών,

  • Ολοκληρωμένη μελέτη και σχεδιασμός
  • Τεχνογνωσία
  • Άψογη συνεργασία μηχανικού αρχιτέκτονα και εφαρμοστού υδραυλικού
  • Ποιοτικά υλικά
  • Προσεγμένη κατασκευή

Στο μενού δεξιά μπορείτε επιλέξετε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει και να δείτε κάποια από τα έργα που έχουμε ολοκληρώσει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πολλά ακόμα έργα που δεν εκτίθενται στην σελίδα μας αφού ο εμπλουτισμός της είναι αρκετά χρονοβόρος.

 etairia1